Barnett Wines

Ægteparret Fiona og Hal Barnett forelskede sig i Napa Valley og købte i 1983 en 16 hektar stor vingård på toppen af Spring Mountain. Som aktive ejere er Fiona og Hal stadig involveret i vingården, men de seneste 12 år har vinfremstillingen og den daglige ledelse været i hænderne på ønologen David Tate.

Før David sluttede sig til Barnett Vineyards, arbejdede han 5 år som assisterende winemaker for Paul Draper hos Ridge Vineyards i Santa Cruz Mountains. Paul Draper – legenden bag kultvinen Ridge Monte Bello – lærte David nødvendigheden af 100% dedikation og kvalitetsbevidsthed, hvis man vil fremstille terroirtypiske vine i verdensklasse.

Davids passion for vin har bragt ham verden rundt. Han har fremstillet vin i Barossa Valley, Provence og New Zealand – og har besøgt alle klodens klassiske vinregioner. David er universitetsuddannet med æresgrad i ønologi og vitikultur, og han underviser i sin fritid for Wine and Spirits Education Trust.

Alle vine fra Barnett Vineyards kommer enten fra egne marker, eller fra udvalgte enkeltmarker uden for Spring Mountain. Det betyder, at hver enkelt vin er tæt forbundet med sit særlige voksested. Barnett Vineyards egne marker på toppen af Spring Mountain består af hovedsageligt at stejle, terrasserede vinmarker med en stigning på 30° eller mere. Her slår ingen mekaniske hjælpemidler til, så disse marker er dyrket 100% manuelt fra knopskydning til høst.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os